Ons Bedrijf

De Hilster Schilders is al sinds 1979 hét vertrouwde adres voor al uw schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Ons bedrijf is opgebouwd uit pure passie en doorgegeven van generatie op generatie, terwijl we constant meegaan met de tijd en moderniseren. Hierdoor beschikken we over een complete vakkenis, van traditionele ambachtstechnieken tot de nieuwste schildertechnologieën.

Bij De Hilster Schilders werken we met vakbekwaam personeel, waarbij elk teamlid zijn eigen specialisatie heeft. Of het nu gaat om het verfraaien van historische panden met oude technieken of het leveren van strakke, moderne resultaten met geavanceerde technologie, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw behoeften te voldoen.

Wij begrijpen dat uw huis of bedrijfspand meer is dan alleen een gebouw; het is een weerspiegeling van uw stijl en persoonlijkheid. Daarom streven we ernaar om elke opdracht met zorg en aandacht uit te voeren, met als doel om uw visie tot leven te brengen en een omgeving te creëren waar u zich thuis voelt.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf of een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw projecten en om uw verwachtingen te overtreffen met onze uitstekende service en vakmanschap.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak en wij komen graag bij u langs! Afspraak maken of bel 070-3270983